Aurora Productions NV

Aurora Productions NV

In een maatschappij, waar de economische realiteit wordt afgemeten aan sociale en ecologische waarden, streeft Aurora Productions naar een beperking van haar ecologische voetafdruk.

Hierbij ondersteunt Aurora Productions de PEFC™ en FSC® waarden voor het ontginnen van hout en vezels voor de aanmaak van de door ons te verwerken papiersoorten. Onze opslagruimten en methodes, verwerking en administratie werden aan de gestelde PEFC™ en FSC® criteria aangepast en worden permanent geëvalueerd en bijgestuurd.

Door de vermelding van het PEFC™ en FSC® licentienummer op onze producten proberen wij het publiek te sensibiliseren rond de PEFC™ en FSC® boodschap.

PEFC™, Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes, is het belangrijkste bos certificatiesysteem ter wereld. Het certificaat wordt afgeleverd door een onafhankelijke certificatie-instelling en staat borg voor duurzaam bosbeheer dat milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en ecologisch leefbaar is. Het biedt de klant de schriftelijke garantie dat hij met zijn aankoop verantwoord bosbeheer steunt.

Forest Stewardship Council, afgekort FSC®, is een internationale, onafhankelijke en niet-gouvernementele non-profit organisatie die mondiaal streeft naar een verantwoordelijk bosbeleid op sociaal, ecologisch en economisch niveau. Het COC, Chain of Custody, certificaat SGSCOC- 003214 werd reeds in 2008 aan Aurora Productions toegekend voor het gebruik van FSC® papier in onze school- en kantoorartikelen.