WELKOM DURABLE

Na Acco Brands, Atoma, Aurora, Bic, Brepols, Exaclair, Herma, Maul, Pilot, Papyrus, Royal Talens en Staedtler verwelkomt Responsible Office nu ook Durable.

De geschiedenis van DURABLE gaat terug tot 1920 wanneer Karl Hunke en Wilhelm Jochheim in het Duitse Iserlohn een bedrijf oprichtten dat metalen ruiters vervaardigd. Het bedrijf heet dan Hunke & Jochheim.
Na de oorlog van 1945 werden de eerste kunststof producten geproduceerd. Ook de DURABLE merknaam wordt in gebruik genomen. In 1980 werden de eerste buitenlandse filialen opgericht in Engeland en Zweden en nadien ook in Nederland.
In 1997 werd DURABLE Belgium NV opgericht. DURABLE staat al 90 jaar voor producten met een hoge kwaliteit en functionaliteit in combinatie met een mooi design. Zij waren ook één van de eerste Duitse fabrikanten in kantoorartikelen die in 1994 de internationale kwaliteitsnorm ISO9001 ontvingen. Ook signalisatieproducten en klein kantoormeubilair zijn intussen onderdeel geworden van het assortiment van DURABLE.

Wilt u meer weten over de duurzaamheidsstrategie van DURABLE  en hun duurzame producten, zie:
https://responsible-office.be/nl/fabrikanten/durable-belgium-nvsa