WELKOM EDDING

edding 24 EcoLine highlighter, de eerste Blue Angel in zijn soort

Ik heb de wens dat er ooit een dag komt waarop we een pen kunnen introduceren die volledig composteerbaar is. Het is momenteel moeilijk te beoordelen in hoeverre de wens van onze CEO Per Ledermann duurzaam of zelfs haalbaar is. Het gebruik van alternatieve materialen is beslist mogelijk, zoals het edding EcoLine assortiment bewijst.
Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1960 hebben we specifiek toegezegd om de milieu-impact van onze producten zoveel mogelijk te beperken.
De ontwikkeling van navulbare markers heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze inspanningen om die toezegging waar te maken. Een lege marker kan namelijk tot maar liefst 15 keer worden nagevuld en hergebruikt. De punten van veel edding producten zijn ook vervangbaar, wat de levensduur van een edding marker aanzienlijk verlengt en afval voorkomt. Daarnaast zijn de oplosmiddelen die in onze inkten worden gebruikt steeds milder van samenstelling geworden. De sterke geur van vroegere markers is nu verleden tijd.

De edding 24 EcoLine highlighter is vervaardigd uit ten minste 90% hernieuwbare grondstoffen en heeft onlangs het ecolabel Blue Angel gekregen.
De marker kan worden nagevuld en meerdere keren worden gebruikt, zodat hij niet alleen milieuvriendelijk maar ook rendabel is voor elk kantoor of onderwijsinstelling.

Wilt u meer weten over de duurzaamheidsstrategie van EDDING en hun duurzame producten, zie:
https://responsible-office.be/nl/fabrikanten/edding-benelux-bv