Welkom KYOCERA België

KYOCERA Document Solutions, één van 's werelds toonaangevende bedrijven in documentbeheer, produceert en commercialiseert monochrome en kleuren netwerkprinters, multifunctionele toestellen (MFPs), breed formaat toestellen en een portfolio van softwareoplossingen.

KYOCERA Document Solutions, met hoofdzetel in Osaka, Japan, heeft verkoop- en servicefilialen gesitueerd in Azië, Amerika en EMEA, die werken met een netwerk van erkende distributeurs en verdelers over de hele wereld.
De bedrijfsfilosofie van KYOCERA Document Solutions weerspiegelt die van het moederbedrijf KYOCERA Corporation: 
Handhaaf de spirit  om eerlijk en respectvol te werken, met respect voor mensen, voor onze taak, voor ons bedrijf en voor onze hele maatschappij.
KYOCERA Document Solutions zet deze principes om in de praktijk in zijn hoofdkwartier als in zijn filialen: samenwerken om hoogtechnologische producten te ontwikkelen en te leveren in harmonie met de natuur. 

De componenten die KYOCERA Document Solutions voor zijn kopieerapparaten en printers ontwikkelt, gaan lang mee en zorgen daardoor voor een minimale hoeveelheid milieubelastend afval, aangezien ze zelden moeten worden vervangen.
De producten van KYOCERA beantwoorden aan de strengste milieunormen wereldwijd. De onderneming streeft er dan ook op een actieve manier naar om deze normen te halen. Loodvrij soldeersel op printplaten, een productontwerp dat gericht is op een minimaal verbruik van natuurlijke rijkdommen en milieuvriendelijke verpakkingen zijn slechts enkele illustraties van de manier waarop KYOCERA zich engageert om de milieu-impact van zijn producten zo beperkt mogelijk te houden.

Wilt u meer weten over de duurzaamheidsstrategie van Kyocera Document Solutions en hun producten op Responsible Office, zie:
https://responsible-office.be/nl/fabrikanten/kyocera-document-solutions-...